Beach life

Er du en person som bare elsker havet? Er strandlivet noe er for deg? Liker du bedre Beach Boys enn Beatles? Da kanskje Beach life kan vare den slot du ventet på å spille. Her finnes noe for alle som liker kjas og mas på stranden. Nedenfor kan du spille Beach Life helt gratis!

Bakgrunn

Stranden er temaet i Beach Life. Ikke så rart med tanke på spillets navn kanskje. Gjennom hele spillet gjører produsentene alt for at du ska føle at du er på stranden. Alle fra symboler til musikere speiler en stille og vakker dag på stranden. Musikken består av lyden av bølgene som treffer stranden. Spillet er svært fargerikt og vil virkelig vise en lykkelig dag på stranden. Symbolene består blant annet av en sol med solbriller på, iskrem, surfere, solende kvinner og enda mer iskrem.

Spill Beach Life

Beach Life spilles på fem spinnende hjul med opptil 20 linjer. Beach Life inneholder progressiv jackpot, scatter, jokere og bonusspill. Med andre ord er det en dag på stranden som kan betale godt. Man kan bare satse på et fast beløp som er 0,25 euro. Satser du på alle 20 linjene koster hvert spinn med andre ord 5 euro, mens du kan slippe unna så billig som 0,25 per spinn, hvis du tar det sikkre føre det usikkre og investerer utelukkende i én linje.

Jackpot

Beach Life har en progressiv jackpot, som betyr at en liten del av hver innsats går til den progressive jackpotten. Den gikk ut for en stund siden og var da på rundt 1 millioner euro. Da kan du ringe sjefen å slutte umiddelbart. For å vinne jackpotten trenger du fem jokere på rad på linje 20. Hvis du greier å få fem jokere på rad på en annen linje gir det 100 000 mynter, som heller ikke er dårlig.

Beach Life Bonus

Beach Life har joker, scatter og et bonusspill. Jokeren er den kule solen med mørke solbriller. Den kan ta form av hva som, for å lage en vinnende kombinasjon.

Scatter er et stort vakkert sandslott. I bakgrunnen kan du se havet og en lysende sol. To eller flere scatter, hvor som helst på hjulet, gir et tall som du kan multipliseres med din innsats for å beregne gevinsten. Hvis du får 5 scatter-symboler hvor som helst på hjulet gir tallet 500, som du da takknemlig kan multiplisere med din innsats.

Selvfølgelig må det også være en skattekiste på havbunnen. Dette utløser bonusspillet. 3 til 5 kister på en betalende linje starter bonusspillet.

Oppsummering

Beach Life er et spill som lyser av godt humør og vakkert vær. De mange sterke fargene og alle iskremer kombinert med lyden av bølgene gjør spillet hypnotisk. Hvis du elsker å ligge og steke på stranden for å iblant snorkle etter en skatt, vil du nok elske dette spill.