Beetle frenzy

Dette er et spill for dem som elsker blomster og insekter. Finnes det ikke slike mennesker? Ok, så dette er et spill for de som liker noe annerledes. Noen som ønsker å spille en slot som ikke er helt som de andre. Prøv å spille Beetle Frenzy helt gratis nedenfor!

Bakgrunn

Fokuset i denne slot ligger på insekter, som navnet indikerer, og blomster. Det kan ses på symbolene som inneholder blå, rosa og oransje blomster. Blant insektene finnes symbolene bille, stink bug og i tillegg er det også en symbol i form av en sopp.

Spill Beetle Frenzy

Beetle Frenzy ligner ikke noe annet spill i den forstand at det har så mye som 9 spinnende hjul. Det ser imidlertid ut som en slut med bare tre rader og tre spinnende hjul, men alle boksene spinner uavhengig, hvilket altså gjør det til ni spinnende hjul. Høres det vanskelig? Bare tenk deg at maskinen er et rutenett med 3 ganger 3 bokser. Alle boksene spinner selv. Det finnes fem linjer som du kan satse på. Du kan spille for 0,10 euro per linje, opp til 5 euro per linje. Spillet har mange forskjellige bonusspill, men ingen progressiv jackpot.

Beetle Frenzy Bonus

Beetle Frenzy inneholder joker, scatter, og en rekke bonusspill. Vi begynner med joker. Jokeren har form av en firefly. Jokeren erstatter andre symboler for å skape en vinnende kombinasjon. Den høyeste vinnerkombinasjonen i vanlig spill gir 500 mynter.

Scatteren har form av et gyllent eple. Den trenger ikke være på en spillende linje for at du skal vinne. To eller flere scatter kreves for å vinne. Hvis man samtidligt har en scatter vinst og en vanlig vinst får du betalt for begge.

Jeg sa tidligere at du kan tenke deg spillet som et rutenett på 3 ganger 3. Det er bra å tenke så på nytt, da vi skal beskrive Lucky spin bonusen. Hvis alle fire hjørner, eller midtenboksen på alle fire sidene har samme symbol, utløses bonusen. Her vinner du et ekstra spinn på boksen i midten for hver aktivered kombinasjon.

Får du tre blomster i samme farge på rad på en betalende linje starter Flower Frenzy bonus. Det er en ganske komplisert bonusspill der du skal prøve å matche ulike symboler. Bonusspillet slutter når du klarer å trykke frem en exit symbol.

Hvis du greier å få tre bokser med insekter på samme linje starter i stedet Bug collector bonus. Her bør du velge en insektsboks som inneholder en viss bonus. Bonusspillet er slutt når du trykket på en insektsboks som inneholder symbolet exit.

Oppsummering

Beetle Frenzy er et godt forsøk å lage noe annet enn de vanlige maskinene som finnes overalt. De prøver å kompensere for fraværet av en progressiv jackpot, ved å tilby flere sjenerøse bonusspill. Hvis du vil prøve noe annerledes, eller hvis du rett og slett bare alltid har likt insekter, bør du teste Beetle Frenzy. Det er veldig spennende å se alle ni hjul spinne, noe som gir spillet en ekstra twist. Beetle Frenzy kompenserer for sin lille størrelse med mye spilleglede og morsomme bonusspill.