Crusade of fortune

Et spill som er i en fantastisk magisk verden. Her finner du monstre, helter og de mest fantastiske eventyr. Crusader of Fortune er et spill for de som liker sin science fiction og kanskje historier med litt mer fantasifulle og magiske fortellinger i stedet for f.eks pirater.

Bakgrunn Crusade of Fortune

Crusade of Fortune er som sagt et magisk spill fra en magisk tid. Hvis du ikke bryr deg så mye om hvordan en figur er virkelighetstro eller ikke, eller hvis du bare ønsker at verden var litt mer magisk enn den er, kan dette være spillet for deg. Her kan du, i bonusspillet, være helten som kjemper mot den onde monstrene. Har du alltid ønsket å være litt mer Aragon enn Jack Sparrow, så å si, bør du definitivt spille Crusader of Fortune.

Spill Crusade of Fortune

Crusade of Fortune har, til felles med blant annet Pirates of Gold, ingen progressiv jackpot. Man vinner dermed litt oftere her, men aldri så stort som i for eksempel Arabian Nights. Det betyr likvel ikke at det ikke er mulig å vinne store vinster.

Crusade of Fortune spilles med fem hjul og hele 20 linjer, uvanlig mange å være en videslot. Det er scatter, jokere, bonusspill og gratis spinn, så Crusade of Fortune er absolutt et spill med masse action. Når du begynner å spille får du velge hvor mye du vil satse og hvor mange linjer du vil satse på. Minimum er å satse en mynt på 1 linje (dvs. totalt 1 mynt), mens maksimum er å investere 20 mynter på 20 stykker linjer. Du kan derfor investere opptil 400 mynter på hvert spinn. Hver mynt er verdt 0,01 euro. Det maksimale du kan vinne i et vanlig spinn er 5000 mynter. Men det er et bonusspill der gevinsten kan bli betydelig høyere enn det.

Crusade of Fortune Bonus

For å forklare bonusspillen nærmere må man først kunne litt om de symbolene som finnes i spillet. Jokern er «The bright wizard». Dette symbolet kan bli det som er nødvendig for å vinne på den linje hvor Jokern vises. Imidlertid kan den aldri bli en scatter- eller bonussymbol. Hvis du får flere av dette symbolet i en enkelt linje vinner du mer. Sjekk alltid utbetalingstabellen hvis du vil vite nøyaktig hvor mye hver kombinasjon gir.

Scattersymbolen kalles «The Dwarf hammer» og ser ut som en dverg med en øks. Hvis du får en vinnende kombinasjon vinner du ekstra mye, dette er også mulig å sjekke i utbetalingstabellen. Tre eller flere Dwarf Hammer gir 10, 20 eller 30 gratis spinn, avhengig av hvor mange symboler du får. Under gratis spinnen satser man like mye som man gjorde da scattersymbolen kom opp.

Hvis du får tre eller flere bonussymboler, som ser ut som en orc, starter Battle Bonus Feature. Bonusspillet helt enkelt. Du er den heroiske helten som må kjempe mot den forferdelige orcen. Du vinner avhengig av hvor mye skade du greie å gi din fiende, og avhengig av hvor godt du klarer å beskytte deg selv. Bonusrunden avsluttes etter tre runder, eller når du eller din fiende er død. Under bonus runden kan du vinne maksimalt 300 000 mynter. Hvis du spiller som at alle myntene er verdt 0,20 euro, vinner du 60.000 euro, som jo er mer enn en halv million svenske kroner.

Vil du kjempe farlige monstre i en verden full av magi og eventyr? Da Crusade of Fortune spillet for deg.