Hot city

Er du en storbymenneske? Syns du Sex and the City er det beste som skjedd menneskeheten siden Notting Hill? Elsker du å kjøpe sko og ha den nyeste håndvesken? Hot City er spillet du ikke bør gå glipp av.

Bakgrunn

Det er lett å se hva som inspirerte Hot City. Alle ingrediensene fra TV-serien, og senere filmen, Sex and the City finner du her. Hele spillet har et New York tema, med fokus på de kvinnelige. Blant symbolene finnes håndvesker, iPhones, taxibiler, party-kledde jenter, gaver og jenter som nipper på en fargerik cocktail. Spillet er hovedsakelig til for å tiltrekke skogalna jenter, men med hjelp av smarte bonusspill og en meget behagelig musikk, er dette et veldig bra spill for alle.

Spill Hot city

Hot City har fem spinnende hjul og 25 betalende linjer. Hele spillet minner om New York, så det er en opplevelse for alle som elsket å se ulike tv-serier. Du kan spille mellom ett og fire mynter per linje. Med andre ord kan du satse minst én mynt per spinn og opptil 100 stykker mynter per spinn. Jo mer du satser desto større sjanse har du for å vinne.

Hot City Bonus

Hot City har jokere og scattersymboler. Alle i samme flotte stil som resten av spillet. Jokeren er en romanse symbol. Symbolet ser ut som en kvinne og en mann som er på en romantisk middag. Det synes talende at et klart kvinneligt spill har romantikk som et symbol for joker. Som vanligt erstatter joker andre symboler for å lage en vinnende kombinasjon. Avhengig av hvor mange jokere du treffer, multipliseres vinnerkombinasjonen en rekke ganger.

Scattersymbolen kalles just married og ser ut som en rosa bil med brusbokser på slep for å vise at det sitter en nygift brudepar i bilen. Som vanlig gir tre eller flere slike symboler gratis spinns. De trenger ikke å komme på rad, utan kan komme hvor som helst på de fem hjulene. Om du får tre rosa biler får du 10 stykker gratis spinn. Får du fire rosa biler blir det 20 gratis spinn, og fem rosa biler gir deg 30 gratis spins. Du kan selvfølgelig vinne flere gratis spinn mens du spiller med gratis spinn. Alle gevinster blir multiplisert med 3 i under tiden du spiller gratis spinn.

Dette spillet hadde selvsagt ikke vært komplett uten muligheten til å kjøpe sko, og det får du i bonusspillet. Hvis du treffer tre eller flere gaver, havner du på bonusrunden. Der er det 12 stykker sko-bokser med de nyeste designerskoene. Du velger hvilken skoeske du ønsker og hvis det er sko i den du får et visst antall mynter i bonus. Er det ikke noen sko stoppet bonus runden.

New York er et sted som er veldig mytisk. Ikke minst på grunn av alle de utallige filmer og TV-serier som kommer derfra. Dette spillet, som ser akkurat ut som en Sex and the City episode, er en måte å lage spill med New York som base. Det skal komme mer. Hvis «shoe shopping” er din største drøm i livet, spille Hot City!