Pirates gold

Arrgh! Piratene angriper! Pirates Gold var opprinnelig et populært pcspill, men har blitt en videoslot. Som navnet antyder handler maskinen om pirater og symboler er deretter. Tradisjonelle symboler som sverd, pirater, kanoner, piratskip, papegøyer og skjelett finner du her. Alt for å få den ekte følelsen av at pirat som spillet ønsker å formidle.

Bakgrunn

Spillet utspiller seg altså blant piratenes mytiske verden. Spillet er komplett med alt tilbehør som hører til pirater. Hvem av oss har ikke lekt pirat hjemme da vi var små? Her kan man igjen drømme seg bort til dyrebare skurker, snakkende fugler og store skatter.

Spill Pirates Gold

Pirates Gold skiller seg ut mye på grunn av at det mangler scatter og jokere. Dette er istedet et rent spill, og symbolene som dukker opp er de du får. Spillet har ingen progressiv jackpot. Dette er altså for spilleren som ønsker å vinne mer ofte, men kanskje ikke nødvendigvis så enormt mye.

Pirates Gold spilles med fem forskjellige hjul og opp til 9 stykker linjer. Du kan velge mellom å spille en linje , to linjer og helt opp til ni linjer. Du kan også velge hvor mye du vil satse på hver linje. Den enkle regelen er at jo mer du satser, jo mer vinner du. Når du begynner å spille klikker du på hvor mange linjer du vil spille på. Du kan også trykke på knappen for alle linjene, slik at du satser på alle linjene. Da er det tid for å velge hvor mye du vil satse per linje. Det finnes en knapp som sier maks innsats, og hvis du trykker på den vil maskinen starte umiddelbart med maksimalt antall linjer og med maksimal innsats.

Pirates Gold Bonus

Pirates Gold tilbyr to bonusspill. Det første bonusspillet starter når du får tre eller flere mynter på rad på noen linje. Bonusspillet går ut på at du skal skyte med kanoner mot fiendtlige skip. Avhengig av hvor du treffer vinner du 10, 50 eller 100 ganger din innsats på linjen der bonusen oppsto. Du kan også vinne mer. Dette hvis du klarer å treffe skipet som skjuler en gylden nøkkel. Deretter vil du flyttes videre til bonusspill nummer to. Det er her du ska lede din papegøye til en av fem ulike skattekister. Velg nøye, her kan du nemlig vinne 100, 200, 500 og til og med opp til 1000 ganger innsatsen, hvis du klarer å sette din papegøye på riktig skattekiste.

Pirates Gold er et spill fylt av fart og mange gevinster. Men den har, som nevnt, ingen progressiv jackpot, noe som gjør det mindre attraktivt for alle gloryhunters som kun er ute etter størst profitt. Men dette er et veldig morsomt og interessant spill, hvor du skyte fiendens skip i sank, og bruker sin papegøye til å finne skattekister. Ni linjer er det som gjelder for å ha størst sjanse for å treffe et bonusspill. Det er mynter du bør se etter for å få skyte kanonene i bonusspillet. En ekte pirat spill med andre ord. Arrrgh!