Queen of pyramids

Kan du ikke få nok av egyptisk mytologi? Var ikke Secret of Horus nok til å tilfredsstille din lengsel til det mystiske Egypt? Leter du etter et spill som er fyldt av egyptisk skrift, krydret med progressiv jackpot og en rekke hyggelige bonusspill? Da er Queen of Pyramids spillet du bør se litt nærmere på.

Bakgrunn

Temaet for Queen of Pyramids er, neppe uventet, Egypt. I særdeleshet den gamle epokens Egypt og kanskje enda mer nøyaktig ca 5000 år siden, da Egypt var en supermakt. Grafikken i dette spillet er ganske tvilsomt, men det har mange forskjellige symboler, ene smartere enn den andre, og det gjør det til et spill å huske alikevel. Blant annet finner du symbolene sphinx, høk, tjenere, fisk, lotus, båter og pyramid. Alle i gammel egyptisk skrift for å få den beste følelsen i spillet. I tillegg finner du en progressiv jackpot, scatter, joker og bonusspill. Et spill fylt med action og penger, med andre ord.

Spill Queen of Pyramids

Queen of pyramide spilles på fem spinnende hjul og opptil ni betalende linjer. Du kan satse mellom 0,15 og 0,25 euro per linje og spinn. En kan med andre ord satse minst 0,15 euro per spinn, mens den modige spiller på 2,25 euro per spinn.

Jackpot

Det finnes en progressiv jackpot, som betyr at en del av hver innsats går til jackpotten, slik at den raskt vokser. For å vinne denne jackpotten må du spille på alle ni linjene, ellers mister du din mulighet til å ta hjem de store pengene. Den heldige spillere som får fem faraoer på rad på en linje vinner den store progressive jackpotten.

Queen of Pyramids Bonus

Queen of Pyramids har, i tillegg til den progressive jackpotten, selv joker, scatter og et ekstra bonusspill. Joker har form av farao. Hvilken farao vet jeg ikke, men at det er en farao er tydelig. Jokeren kan ta form av hvilket annet symbol som helst for å skape en vinnende kombinasjon.

Scatter har her form av en skorpion. En grell, lysende skorpion. Tre eller flere scatter hvor som helst på hjulet multipliserer innsatsen et visst antall ganger. I tillegg starter du da runden med gratis spinn. All profitt gjort i den frie spinnen multipliseres med 5.

Det er faktisk et bonusspill som gjenstår, nemlig Enhjørningen. Så snart en enhjørning vil vises, hvor som helst på en betalende linje, starter bonusspillet. Du får et tall på bonushjulet og det multipliseres med hvor mye du satset på den linjen for å få frem hele din gevinst.

Oppsummering

Queen of Pyramids er et enkelt spill som du straks forstår. At det bare er ni linjer å satse på, gjører det selvsagt enda enklere å forstå. Dette er et spill fullt av action. Det er progressive jackpots, jokere, scatter og bonusspill, pluss runder med gratis spins. Dette gir deg mange muligheter til å treffe noe utover det vanlige. Vil du gå på eventyr inn i en pyramide og komme unna med en pyramidens skatt? Da er Queen of Pyramids spillet ditt.